Veggmotiv "Ørn i flukt" (66 x 33 cm)

Veggmotiv er en enkel og stilfull måte å dekorere vegger både innendørs og utendørs. De tilfører et personlig preg og kan være en flott måte å fremheve arkitektoniske detaljer på. Hos Smijernsbua tilbyr vi et bredt utvalg av veggmotiv i smijern som kan passe enhver stil og behov. 


Veggmotiv "Ørn i flukt"

Veggmotiv

Ørn i flukt er et majestetisk og dynamisk veggmotiv som virkelig kan fange oppmerksomheten. Dette motivet er laget av 2 mm stålplate, grunnet og pulverlakkert for å tåle utendørs forhold i årevis. Det kommer i størrelsen ca. 30 x 19 cm og leveres med skruer og distansehylser som gir ca. 10 mm avstand til veggen, noe som skaper en flott tredimensjonal effekt.



Veggmotiv "Svale"

Veggmotiv

Vårt Svale veggmotiv er en annen favoritt som gir en følelse av letthet og frihet i rommet. Med en størrelse på ca. 30 x 25 cm, og laget av 2 mm stålplate, er også denne figuren grunnet og pulverlakkert for langvarig holdbarhet. Figuren leveres med skruer som gir mulighet for distansering fra vegg, noe som gir ekstra fin effekt. Svalen er også tilgjengelig i en større versjon på ca. 60 x 50 cm.



Veggmotiv "Liten Rype" Smijern

Veggmotiv liten rype smijern

Liten Rype i smijern er perfekt for de som ønsker å legge til en bit av norsk natur til hjemmet sitt. Denne figuren er enkel, men elegant og passer godt ved vinduer eller på utevegger for å skape en autentisk hyttestemning. Figurene er holdbare og egnet for både innendørs og utendørs bruk.



Veggmotiv "Hund" - 25 cm

Hund - 25 cm

For dyreelskere har vi veggmotivet Hund på 25 cm. Dette motivet er laget av stål og lakkert i sort epoxylakk med en aning struktur. Det tar seg meget godt ut på veggen, enten det er på huset, hytta, garasjen eller annekset. Dette veggmotivet har ikke hull til festeskruer og kan limes direkte på veggen, noe som gjør installasjonen enkel og fleksibel.



Veggmotiv "Tre Høst"

Veggmotiv Tre Høst (60 x 46 cm)

Veggmotiv "Tre Høst" er et flott valg for å bringe naturen inn i ditt hjem. Med en størrelse på ca. 60 x 46 cm, gir dette tre-motivet en vakker høststemning. Den er grunnet og pulverlakkert for å tåle vær og vind, noe som gjør det like dekorativt innendørs som utendørs. De medfølgende skruene gjør det enkelt å distansere motivet litt fra veggen, noe som gir ekstra dybde og interesse.



Veggmotiv "Får på Beite"

Veggmotiv

Får på Beite er et koselig og landlig motiv som kan passe godt på både hytter og private hjem. Figuren har hull for skruefeste, og med en bredde på 52 cm er dette et iøynefallende element som gir en følelse av ro og hjemlighet. Den tåler også utendørs forhold med sin grunning og pulverlakkering.



Veggmotiv i smijern er en allsidig og estetisk måte å legge til et unikt preg på dine innendørs og utendørs rom. Uansett om du ønsker noe dramatisk som Ørn i flukt eller noe mer koselig som Får på Beite, har Smijernsbua noe for enhver smak. Besøk vår nettside for å se hele vårt utvalg av veggmotiv og finne den perfekte dekorasjonen for ditt hjem.



Med våre høykvalitetsprodukter kan du være sikker på at du investerer i dekorative elementer som både ser fantastiske ut og varer lenge. Finn din favoritt i dag!