Personvern

Personvern, sikkerhet og personopplysninger

Smijernsbua.no er en sikker nettbutikk å handle i. For å kunne handle i vår nettbutikk må du registrere fakturaadresse, leveringsadresse, e-postadresse og mobiltelefonnummer.

Vi benytter også SSL på alle våre sider, uansett om du er i betalingsvinduet eller bare ser på produktene. Vårt domene er også beskyttet av en moderne teknologi for sikkerhet og kryptering. All betalingsformidling går via Bambora. Vi lagrer kun ikke-sensitiv persondata og deler heller aldri data med andre.

Nettsidene våre benytter cookies (informasjonskapsler), slik omtrent alle nettsider gjør, for å kunne gi deg en så god opplevelse som mulig. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på datamaskinen eller mobilen din når du besøker nettsteder. Våre informasjonskapsler hjelper til med å sørge for at nettsidene fungerer slik du forventer at de skal, huske innstillingene dine fra besøk til besøk, forbedre hastighet og sikkerhet på nettsidene, la deg dele sider og innhold du ønsker på sosiale nettverk, som f.eks. Facebook, la oss kontinuerlig forbedre nettsidene våre for deg, gjøre markedsføringen vår mer effektiv (noe som lar oss tilby tjenestene våre på den måten vi gjør, til de prisene vi gjør). Vi benytter ikke informasjonskapsler til å samle inn personopplysninger (uten ditt samtykke), samle inn sensitive personopplysninger (uten ditt samtykke), sende personopplysninger til tredjepart.