Alt vårt tinnbestikk er norskprodusert, og lages med 93 pst. tinn og 7 pst. antimon. Antimon tilsettes for å gi tinnet styrke. Støpt tinn er den hardeste kvaliteten man kan få. Tinnet inneholder ikke skadelige tilsetninger, og kan trygt brukes til mat og drikke. Tinn har et smeltepunkt på 272 grader C, og vil smelte hvis det over tid utsettes for direkte flamme. Tinnproduktene skal vaskes i mildt såpevann med myk klut, og tørkes helst med en glass-mikrofiberklut, så bevares det pent og blankt.
Bestikk Octavius
Alt vårt tinnbestikk er norskprodusert, og lages med 93 pst. tinn og 7 pst. antimon. Antimon tilsettes for å gi tinnet styrke. Støpt tinn er den hardeste kvaliteten man kan få. Tinnet inneholder ikke skadelige tilsetninger, og kan trygt brukes til mat og drikke. Tinn har et smeltepunkt på 272 grader C, og vil smelte hvis det over tid utsettes for direkte flamme. Tinnproduktene skal vaskes i mildt såpevann med myk klut, og tørkes helst med en glass-mikrofiberklut, så bevares det pent og blankt.