smijernsbua

Velkommen til Smijernsbua – en nettbutikk dedikert til kvalitet, estetikk og tradisjonelt håndverk. Gjennom årene har vi jobbet hardt for å tilby et bredt utvalg av smijernsprodukter, gaveartikler og interiørprodukter, med spesielt fokus på norskproduserte varer. Men hvem er vi, og hvordan startet dette eventyret? La oss fortelle deg vår historie.


Historien om Smijernsbua

Historien om Smijernsbua begynner med Daniel Nybø og hans familie. Med en bakgrunn som ingeniør ved Feiringklinikken bestemte Daniel seg for å ta en ny vending i livet. I januar 2019 overtok han og kona nettstedet smijernsbua.no.


Sammen med sin kone har Daniel klart å kombinere sin tekniske bakgrunn og lidenskap for håndverk for å drive en suksessfull nettbutikk som spesialiserer seg på smijern og interiør. Sammen har de vært i stand til å tilby et godt utvalg av produkter som ikke bare er funksjonelle, men også svært dekorative.



Fokus på kvalitet og norsk håndverk

Smijernsbua er en ren nettbutikk som tilbyr markedet et imponerende utvalg av smijern, gaveartikler og interiørprodukter. Vårt mål er å tilby kundene god service, et bredt utvalg og produkter av høy kvalitet. Vi legger stor vekt på å fremme norskproduserte varer, og vi bestreber oss på å støtte lokale håndverkere og små produsenter.


Smijernsbua AS er en liten familiedrevet bedrift. Virksomheten holder til i Trysil, hvor vi også har en fysisk butikk. Selv om vi er en liten virksomhet, streber vi etter å gi alle våre kunder den beste servicen. Vi erkjenner at vi ikke alltid kan ha bemannet telefon, men vi sørger for å følge opp alle ubesvarte oppringinger så raskt som mulig.


Produktene vi tilbyr

Vår produktkatalog er omfattende og variert. Blant våre mest populære produkter finner du smijernsprodukter som værhaner, skilt og dørhammer, i tillegg til gaveartikler og interiørtilbehør som lysestaker, skulpturer og mer. Vi er stolte av å kunne tilby håndverksprodukter som kombinerer funksjonalitet med estetikk, og som tilfører en unik sjarm til ethvert hjem.


Vi tilbyr også tjenester for spesiallaget gravering av produkter. Vår graveringstjeneste på potetskjeer og lysestaker gir kundene mulighet til å gjøre hver gave personlig og unik. Dette er perfekte gaver for spesielle anledninger som bryllup, jubileer, og andre viktige markeringer.



Kontakt oss

Vi ønsker alltid å høre fra våre kunder og er tilgjengelige for å besvare spørsmål eller gi råd om våre produkter. Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt via e-post eller på telefon 46 78 53 90. For mer informasjon og for å se vårt komplette produktutvalg, besøk oss på smijernsbua.no.



Smijernsbua er mer enn bare en nettbutikk; det er en familiebedrift drevet av lidenskap og et ønske om å tilby kvalitetsprodukter. Fra våre rustikke smijernsprodukter til våre nøye utvalgte gaveartikler og interiørdetaljer, ønsker vi å bringe et snev av norsk kultur og håndverk inn i ditt hjem. Takk for at du tok deg tid til å bli bedre kjent med oss. Vi ser frem til å være en del av ditt hjem og ditt liv.