Værhane "Sportsfisker"

kr 2 198,00
Produktnr
T-1419

Maximum 4 characters

Fiskeren haler inn fangsten. Bredden på pilen ca. 68 cm. Total høyde fra bunnen av festet til toppen av figuren er 90 cm. Selve figuren (motivet) er ca. 35 cm bred.

Værhanen er produsert i Scandinavia. Den er grunnet og pulverlakkert. Dette gjør at værhanen tåler norsk vær i årevis.

 

Standard festebrakett følger med og er inkludert i prisen.

Denne er tilpasset montering på en loddrett flate. Det mest vanlige er å montere den på vindskien, like under mønespissen. Du ser et eksempel på dette på ett av bildene. På dette bildet ser du også at festebraketten svinger ut ca. 5 cm før den går opp, slik at den går klar av vannbord eller takstein som ofte stikker litt utenfor vinskien. Dette gjør at denne festebraketten kan brukes i de aller fleste situasjoner.

I noen tilfeller ønsker imidlertid noen å montere værhanen på spissen av et valmet tak, på spissen av et klokketårn, oppå et flatt tak eller midt oppå mønekammen (ikke på enden av mønet, men midt inne på taket). Til slike situasjoner har vi spesielle fester som du finner under Værhaner - Tilbehør: "Plant feste", "Vinkelfeste" og "Rett stang". Dersom du bestiller et slikt i tillegg, så vil vi bytte ut standard feste med dette festet. 

Dersom du skal kjøpe værhane i gave, eller er usikker på hvilket feste du bør ta, så anbefaler vi at du helt enkelt bestiller værhanen. Da kommer den med standard festebrakett. Dette er rett valg i de aller fleste tilfeller. Vi vil hjelpe til med å få byttet denne til en annen type, dersom det skulle vise seg å være behov for det. Det er sjelden.

Føl deg fri til å ringe eller sende e-post dersom du har spørsmål.

 

Denne værhanen er på lager og kan sendes omgående.