Spesiallaget værhane (ditt eget motiv)

kr 2 990,00
Produktnr
T-1485

Vi kan lage en værhane for deg med ditt eget motiv! Gi oss et motiv/relieff å gå ut fra, og du får en værhane som ingen andre har maken til.

Værhanen lages i samme utførelse som våre standardmodeller. Det betyr at bredden på pilen er ca. 68 cm. Total høyde fra bunnen av veggfestet til toppen av figuren vil være ca 75 - 92 cm, avhengig av utformingen av motivet.

Værhanen leveres komplett med vindpiler ("kompass") som viser N-S-Ø-V, veggbrakett og rustfrie festeskruer.

Figuren skjæres ut i en laserstyrt plateskjærer, så det må være en skarp og nøyaktig tegning før vi begynner. Prisen ovenfor betinger at bildegrunnlaget vi får er så godt at det ikke krever omfattende etterarbeid/uttegning. Hvis du ikke har et ferdig grunnlag, kan vi tegne ut et for deg. Pris for dette må avtales i hvert tilfelle.

 

Værhanen er produsert i Scandinavia. Den er grunnet og pulverlakkert. Dette gjør at værhanen tåler norsk vær i årevis.

 

Standard festebrakett følger med og er inkludert i prisen.

Denne er tilpasset montering på en loddrett flate. Det mest vanlige er å montere den på vindskien, like under mønespissen. Du ser et eksempel på dette på ett av bildene. På dette bildet ser du også at festebraketten svinger ut ca. 5 cm før den går opp, slik at den går klar av vannbord eller takstein som ofte stikker litt utenfor vinskien. Dette gjør at denne festebraketten kan brukes i de aller fleste situasjoner.

I noen tilfeller ønsker imidlertid noen å montere værhanen på spissen av et valmet tak, på spissen av et klokketårn, oppå et flatt tak eller midt oppå mønekammen (ikke på enden av mønet, men midt inne på taket). Til slike situasjoner har vi spesielle fester som du finner under Værhaner - Tilbehør: "Plant feste", "Vinkelfeste" og "Rett stang". Dersom du bestiller et slikt i tillegg, så vil vi bytte ut standard feste med dette festet. 

Dersom du skal kjøpe værhane i gave, eller er usikker på hvilket feste du bør ta, så anbefaler vi at du helt enkelt bestiller værhanen. Da kommer den med standard festebrakett. Dette er rett valg i de aller fleste tilfeller. Vi vil hjelpe til med å få byttet denne til en annen type, dersom det skulle vise seg å være behov for det. Det er sjelden.

Føl deg fri til å ringe eller sende e-post dersom du har spørsmål.

 

Leveringstid er normalt 3-4 uker.