Husnummer SPESIALLAGET - Kategori A

kr 598,00
Produktnr
TST-SPESIAL-KAT-A

Spesiallaget husnummer og bokstaver i den størrelse og skrifttype du ønsker.

Dersom du ikke synes at skrifttypen eller størrelsen på våre husnummer (STOR og EKSTRA STOR) passer for deg, så kan vi spesiallage dette for deg. Tallene og bokstavene blir skåret ut i 2 mm stålplate som deretter er grunnet og pulverlakkert svart. Hvert tall eller bokstav har to til fire hull til festeskruer. Festeskruer med svart hode og en distanseringshylse som gir ca. 1 cm avstand til vegg, er inkludert. Det er også mulig å få tallene og bokstavene med påsveiset festebrakett på baksiden, som er usynlig sett forfra. Dette er dyrere enn å bruke gjennomgående festeskruer.

Det er også mulig å få laget det slik at bokstavene henger sammen i ett stykke, eller få tekst og tall skåret ut i en stålplate. Hvis det er en viss størrelse på dette, kan vi også levere tall, bokstaver og tekst med påmontert LED-lys på baksiden.

 

Pris vil variere ut fra antall og størrelse.

Det er derfor viktig at du kontakter oss først, på telefon 46785390 eller på e-post post@smijernsbua.no for å få få pris. Vi vil deretter be deg bestiller her, ved hjelp av riktig priskategori.

 

Det er ca. 4 uker leveringstid på spesiallaget husnummer.

 

Vi fant andre produkter du kanskje liker!