Peisutstyr

Enten du er en person med en gjenoppbygd romantisk peis eller har den tradisjonelle vedfyrte stilen, er det avgjørende å ha det rette verktøyet slik at du får den utrolige atmosfæren og varmen som peisen kan gi. Kvalitets peisutstyr sikrer ikke bare vedlikeholdet av ilden, men gir også et estetisk boost til rommet ditt. I Smijernsbua tror vi at skjønnhet og funksjonalitet bør gå hånd i hånd when det kommer til styling av hjemmet, spesielt med peiser.


Se vår rikholdige utvalg av peisutstyr, som hjelper deg å håndtere ilden på en sikker og stilfull måte. Vi har samlet de mest essensielle komponentene du trenger for din peis.

Peissett

Enhver peis-entusiast vet at et høykvalitets peissett er enhver peis' beste venn. Det inkluderer ofte en skuffe, en kost, en tang og en pokker. Peissettet vårt, Hege peissett til gulv, er en kombinasjon av funksjonalitet og tidløs eleganse, designet for å passe perfekt sammen med din peis.

Hege peissett til gulv

kr 2 598,00

Vedbærer

En god vedbærer som vedbærer HG-5 kraftig er et must for å håndtere ilden effektivt. Dette sterke og praktiske tilbehøret hjelper deg med å transportere vedblokkene dine fra vedlageret til peisen, uten å etterlate spor av sagflis og bark i hjemmet.

Vedbærer HG-5 kraftig

kr 1 575,00

Peisrist

En kvalitets peisrist, som "Stråle" designet spesielt for hjørnepeiser, gjør ikke bare den estetiske forskjellen, men hjelper også til med å forbedre peisens varmeeffektivitet. Den gir en stabil flate for vedloggene å brenne på, samtidig som det maksimerer luftsirkulasjonen for en bedre og renere brennprosess.

Peisrist "Stråle" for hjørne

kr 1 300,00

Å velge riktig peisutstyr er mer enn bare et spørsmål om estetikk; disse verktøyene hjelper deg med å gjøre vedlikeholdet av peisen enklere, sikrere og mer effektivt. Fra å håndtere glovarm ved til å rydde opp aske, er velvalgt peisutstyr nøkkelen til å få mest mulig ut av peisen din.


Smijernsbua tilbyr flere peis- og ovnsutstyr, samt andre smijernsprodukter - alle av høy kvalitet og designet for både funksjonalitet og utseende. Vårt team er alltid tilgjengelig for å hjelpe deg med å velge det rette peisutstyret for ditt hjem. Sjekk ut vårt sortiment nå og la oss bidra til å forbedre din peisopplevelse.